Παραπολιτικά

Εντυπωσιακά λασπόλουτρα και θεραπείες ευεξίας προσφέρονται στην αποθήκη των Pharmacy Spa

Ημέρα εμπειριών στον τομέα της ευεξίας και της υγείας αποτέλεσε η Τρίτη, 19 Μαρτίου, για τους υπαλλήλους των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών στο πλαίσιο της επιστροφής στην εργασία τους μετά το ταξίδι τους από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με διοργανωτή το τουριστικό γραφείο Lets go chalazi Nicosia.

Το Pharmacy Spa αναδεικνύει τη Λευκωσία ως ποιοτικό προορισμό, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και όλα τα βαλάντια. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας υπηρεσίες ομορφιάς, περιποίησης, ευεξίας και υγείας. Η εμπειρία περιλαμβάνει χαλαρωτική πισίνα με ζεστό νερό και λασπόλουτρο.

«Η λάσπη γίνεται με τεκτονικές πέτρες και είναι θαυματουργή, αφού σκοτώνει όλα τα μικρόβια», τονίζει η Διεύθυνση του Spa. Προσφέρονται όλα τα είδη των θεραπειών με τη χρήση ιαματικού νερού. Επίσης, διαθέτει πρόγραμμα αδυνατίσματος.

Στην περιοχή εκτός από τις ιατρικές θεραπείες οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ατομική ή μαζική λασποθεραπεία που οδηγεί το πνεύμα και το σώμα σε άλλη διάσταση. Σήμα κατατεθέν της επιχείρησης είναι το έμβλημα του «πεζουνιού».

Λόγω του ρεκόρ επισκεψιμότητας που καταγράφηκε τις δύο προηγούμενες εβδομάδες, η Διεύθυνση του Spa επίλεξε να προωθήσει τις υπηρεσίες της στις αρχές Απριλίου ώστε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός στις κρατήσεις και να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι το συντομότερο δυνατό ενόψει και των Πασχαλινών διακοπών.

Χάρις