Εκλογές 2024

Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Χρύσανθος Φάκας: Διεκδικήσαμε, τολμήσαμε, συνεχίζουμε!

«Η Λευκωσία αλλάζει και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την βελτίωση της πόλης μας»

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του πρώτου εκλελεγμένου Αντιδημάρχου Λευκωσίας υπέβαλε ο Χρύσανθος Φάκας, την Πέμπτη (25/4), με κεντρικό μήνυμα «Η Λευκωσία πάνω απ’ όλα».

Ο υποψήφιος Αντιδήμαρχος συνοδευόταν από τους γονείς του Ιωάννη και Μαρία, τους οποίους ο ίδιος θέλησε να τον προτείνουν για να τους τιμήσει προσωπικά για όσα του πρόσφεραν.

Τον κ. Φάκα πλαισίωναν η πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, ο γενικός γραμματέας του ΔΗΚΟ Γιώργος Σολωμού, ο βουλευτής της ΔΗΠΑ Μαρίνος Μουσιούτας, ο πρόεδρος της επαρχιακής γραμματείας της ΔΗΠΑ Χάρης Νεοφύτου, καθώς και οι βουλευτές του ΔΗΣΥ, ο Χάρης Γεωργιάδης, η Αντιπρόεδρος Σάβια Ορφανίδου και ο εκπρόσωπος τύπου, Ονούφριος Κουλλάς.

Ο κ. Φάκας ευχαρίστησε την παράταξη του Δημοκρατικού Συναγερμού και τις πολιτικές δυνάμεις ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ που τον στηρίζουν, καθώς και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, σχολικούς εφόρους και τα οργανωμένα σύνολα της Λευκωσίας που συμπορεύονται μαζί του στον εκλογικό αγώνα.

Σε δήλωση του, στον χώρο υποβολής υποψηφιοτήτων, ο υποψήφιος Αντιδήμαρχος έδωσε το προσωπικό και πολιτικό του στίγμα για τη σημασία των εκλογών της 9ης Ιουνίου για την Λευκωσία, επισημαίνοντας τα ακόλουθα:

«Η Λευκωσία μας χρειάζεται ανθρώπους που θα την αγαπούν και θα εργάζονται για αυτήν!

Στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα ήμουν παρών.

Σήμερα ως μια φυσική εξέλιξη της πορείας μου διεκδικώ να υπηρετήσω την πόλη μας από την θέση του πρώτου εκλελεγμένου Αντιδημάρχου Λευκωσίας και σας καλώ συνοδοιπόρους μου σε αυτό το ταξίδι.

Πρώτα και πάνω από όλα σε αυτό τον αγώνα θα ήθελα να με καμαρώνουν οι γονείς μου, για αυτο και επελεξα να με συνοδεύσουν και να με προτείνουν.

Τα τελευταία χρόνια μαζί εργαστήκαμε για την αναγέννηση της πόλης μας.

Διεκδικήσαμε, τολμήσαμε και υλοποιήσαμε έργα ουσίας.

Αυτό που σταδιακά χτίζεται μας δικαιώνει.

Η Λευκωσία αλλάζει και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την βελτίωση της πόλης μας.

Καλές επιτυχίες σε όλους!»