Τοπικά

Ο Δήμος Πάφου τοποθετεί χίλια καινούργια τροχοκίνητα σκυβαλοδοχεία 1100 λίτρων

'Άμεσα σε όλη την πόλη

Ο Δήμος Πάφου στα πλαίσια ευπρεπισμού και βελτίωσης της εικόνας της πόλης προχωρεί στην τοποθέτηση/αντικατάσταση χιλίων καινούργιων τροχοκίνητων σκυβαλοδοχείων.

Η τοποθέτηση/αντικατάσταση νέων τροχοκίνητων σκυβαλοδοχείων αποτελεί σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης. Η επένδυση σε τέτοιου είδους υποδομές συμβάλλει όχι μόνο στη βελτίωση του περιβάλλοντος αλλά και στην προαγωγή της υγιεινής και της καθαριότητας των δημόσιων χώρων. Η ύπαρξη υγιεινών και καθαρών δημόσιων χώρων είναι σημαντική τόσο για την υγεία και την ευημερία των κατοίκων όσο και για την εικόνα και τον τουρισμό της πόλης. Στόχος του Δήμου είναι η διατήρηση της καθαριότητας και υγιεινής στους περιβάλλοντες χώρους διαμονής, εργασίας και αναψυχής.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, ανέφερε ότι «σήμερα γίνεται ακόμη ένα βήμα για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων στην πόλη μας με την αντικατάσταση και την τοποθέτηση επιπλέον τροχοκίνητων σκυβαλοδοχείων εκεί όπου χρειάζεται. Κατά την τοποθέτηση θα γίνεται ειδική μελέτη για τα σημεία που θα επιλεχθούν ώστε να μην βρίσκονται σε κοινή θέα και ταυτόχρονα να εξυπηρετούν τον σκοπό για τον οποίο τοποθετούνται».

Ο Δήμος Πάφου κάνει έκκληση προς τους δημότες να προστατεύουν τα εν λόγω σκυβαλοδοχεία και να μεριμνούν για την καθαριότητά τους, τοποθετώντάς τους σε ενδεδειγμένα σημεία.

Το κόστος αγοράς ανήλθε στις 170.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

21.2. ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ 2.jpg